follow Catalog firme » Echipamente » Masini debitare » Judetul BRASOV
  home     Masini debitare   Judetul BRASOV

Masini debitare Brasov

Obtineti cel mai bun pret pentru masini debitare completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
masini de debitare cnc, masini debitat tabla, masini debitare plasma brasov, masini debitare oxigaz brasov, masini debitare plasma, masini debitare oxigaz, masina debitare cu oxigaz cnc, masina debitare cu plasma cnc (Brasov, BRASOV)
Produce, vinde si inchiriaza masini de debitare oxigaz si plasma cu comanda numerica. masini de debitat tabla cu oxigaz (taiere termica cu flacara) si plasma (taiere cu arc electric). echipare cu comanda numerica cnc s6, software fastcam/usa de aranjare repere pe tabla cu import desen dxf, dimensiuni 1000/1500mm pentru uz didactic si pentru uz industrial in functie de necesitatile clientului pana la 3000/18000..
0722 *** ***Click aici!
masini de debitare, masini debitare cu flacara, masini debitare cu cnc, masini debitare cu comanda numerica, masini de debitare, masina de debitat (Brasov, BRASOV)
0721 *** ***Click aici!
masini debitat cu laser, masini de debitat (Brasov, BRASOV)
Firma Data Consult SRL a fost infiintata in anul 2002, avand ca scop furnizarea de solutii tehnologice moderne pentru firmele romanesti care activeaza in domeniul prelucrarii tablelor. Am inceput astfel colaborarea ca reprezentanti ai firmelor EUROMAC SpA. - producator de masini CNC de stantat tabla, cu firma olandeza SAFAN - producator de abkanturi servoelectrice si hidraulice si ghilotine hidraulice CNC...
0268 *** ***Click aici!
masini de debitat (BRASOV, BRASOV)
VICTOR CSV reprezintă alternativa calitativă a distribuţiei abrazivelor şi echipamentelor de protecţie pe piaţa autohtonă, punand preţ nu numai pe calitatea produselor promovate, ci şi pe evaluarea corectă şi orientată spre interesul clientului a soluţiilor oferite pentru aplicaţiile necesare. In acest sens, beneficiind de experienţa şi totodata entuziasmul unui colectiv inclinat spre a oferi clientului soluţia cea mai potrivită aplicaţiei solicitate, compania VICTOR CSV..
0368 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie